21e Nijmeegse HaringParty

Op dinsdag 19 juni is het weer zover! Dan veilen wij tijdens de 21e Nijmeegse HaringParty, het eerste vaatje Nieuwe Haring. Dankzij het initiatief van Ton van Gaalen, Ton Hendriks en Frans Hendriks en de medewerking van de O.S.R.N. (de businessclub van N.E.C.) gaat de opbrengst naar Stoomgroep De Goffert en het Marikenhuis Nijmegen. Jac. Bongers dranken sponsort ook dit jaar alle dranken. JuPla (Junioren Platform Nijmegen) verzorgt de horeca service. 

Veiling
Klaas-Albert Veerbeek van Dirkzwager Advocaten en Notarissen leidt de veiling. We starten met een veiling volgens het Amerikaanse systeem en daarna per opbod. Bij het Amerikaanse systeem stelt de notaris vooraf het bedrag vast dat het vaatje moet opbrengen. Zodra dat vastgestelde bedrag wordt bereikt, zal degene die met zijn bod het bedrag rondmaakt het vaatje Nieuwe Haring ontvangen. Vorig jaar brachten al uw biedingen maar liefst € 22.250,- op. 
Let op: iedere bezoeker dient tenminste één bod uit te brengen van minimaal € 50,00.

Goede doelen
De twee goede doelen van 2018 zijn: 1. Het Marikenhuis Nijmegen. Een gastvrij inloophuis waar mensen met kanker en hun naasten elkaar kunnen ontmoeten. Een ontmoetingsplaats, wegwijzer én informatiecentrum.  2. Stoomgroep de Goffert. Zij willen het Gofferttreintje weer laten rijden. Véél duurzamer dan vroeger. Leuk, leerzaam en zó Nimweegs!

De 21e HaringParty vindt plaats op 19 juni 2018 van 17.30 tot 20.00 uur in de Schepenhal van het Stadhuis. 
U bent van harte welkom.


HaringParty 2017:


Meer informatie:
Dolynn Communications & Events
Wendy Grutters
(024) 373 74 65 of 06 50 20 20 30