Op dinsdag 18 juni is het weer zover! Dan veilen wij tijdens de 22e Nijmeegse HaringParty, het eerste vaatje Nieuwe Haring. Deze vindt plaats van 17.30 tot 20.00 uur in de Schepenhal van het Stadhuis.

Dankzij het initiatief van Ton van Gaalen, Ton Hendriks en Frans Hendriks en de medewerking van de O.S.R.N. (de businessclub van NEC) gaat de opbrengst naar Stichting Quiet en Stichting Vrienden van De Waalboog, ten behoeve van N.E.C. seizoenkaarten voor jonge mensen met dementie. Jac. Bongers dranken, de ere-sponsor van de HaringParty sponsort dit jaar voor de 22e keer alle dranken. JuPla (Junioren Platform Nijmegen) verzorgt de horeca service.

Veiling
Klaas-Albert Veerbeek van Dirkzwager Advocaten en Notarissen leidt de veiling. We starten met een veiling volgens het Amerikaanse systeem en daarna per opbod. Bij het Amerikaanse systeem stelt de notaris vooraf het bedrag vast dat het vaatje moet opbrengen. Zodra dat vastgestelde gestelde bedrag wordt bereikt zal diegene die met zijn bod het bedrag rondmaakt, het vaatje Nieuwe Haring ontvangen. Vorig jaar brachten alle biedingen maar liefst € 22.000,- op.

Let op! Iedere bezoeker dient ten minste één bod uit te brengen van minimaal € 50,00.

Stichting Quiet Nijmegen
Armoede verzachten, het (her)ontdekken van je talenten en deze inzetten voor de community én Nijmegenaren bewust maken van de vernietigende gevolgen van armoede voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Dáár gaat het om bij Quiet Nijmegen. De opbrengst van de 22e HaringParty gebruikt Quiet om hun Quiet-members regelmatig iets extra’s kunnen bieden. Een verjaardagstaart, een etentje, een keer naar de kapper. Meedoen  geeft eigenwaarde en laat mensen weer leven, in plaats van overleven. En daar wordt heel Nijmegen beter van! www.quiet.nl/communitynijmegen/

Stichting De Waalboog – seizoenkaarten N.E.C. voor jonge mensen met dementie

De Waalboog locatie Joachim en Anna herbergt ongeveer 36 jonge mensen met dementie in leeftijd variërend van 45 tot 65 jaar. Het is voor hen erg moeilijk om nog mee te doen aan de maatschappij. Deze cliënten ervaren veel plezier en ontspanning tijdens hun bezoek aan de thuiswedstrijden van N.E.C. Al in 2013 ging en deel van de opbrengst van de HaringParty naar deze groep waarmee zij tot 2019 hebben kunnen genieten van de wedstrijden van N.E.C. Om dit te kunnen continueren gaat een deel van de opbrengst van de HaringParty 2019 naar deze groep van de Waalboog. Zodat zij ook de komende jaren weer even kunnen deelnemen aan het gewone leven, erbij horen en meedoen en de voetbalsfeer beleven.
www.waalboog.nl/stichtingvrienden


HaringParty 2018:

Meer informatie:
Dolynn Communications & Events
Wendy Grutters
06 50 20 20 30